Γκάλερι Το Argy’s σε εικόνες

Gallery Thumb I

Υγιεινά & Φρέσκα Γεύματα

Παρέχοντας νόστιμο φαγητό & ορεκτικά με φρέσκα τοπικά προϊόντα, μαγειρεμένα από τους επαγγελματίες Chef μας. Απολαύστε το γεύμα σας!

Gallery Thumb II

Καφές VERGNANO 1882

Επιλέγοντας μία από τις παλαιότερες και καλύτερες εταιρείες καφέ της Ιταλίας, εγγυόμαστε ότι θα ενθουσιαστείτε με τον καφέ μας. Προσφέρουμε ακόμα καφέ για έξω σε μειωμένες τιμές.

Gallery Thumb III

Ξεχωριστή Συλλογή Κρασιών

Το Argy’s λειτουργεί και ως Wine Bar Restaurant και η φιλοδοξία μας είναι να σας δείξουμε τι σημαίνει ποιότητα στο κρασί..


Gallery Thumb IV

Το φιλικό περιβάλλον του Argy’s

Το Argy’s είναι ένα αμφιθεατρικό Cafe & Wine Bar Restaurant στο λιμάνι της Τήνου, ακριβώς στο νέο λιμάνι, όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ τον καφέ του, να γευτεί οποιαδήποτε από τα χειροποίητα γλυκά και τούρτες της ημέρας και να δοκιμάσουν ξεχωριστά σάντουιτς στον χώρο μας.


Gallery Thumb V

Αγναντέψτε το θαλάσσιο τοπίο

Είτε περιμένετε το πλοίο να φτάσει είτε βρίσκεστε απλώς σε εμάς για να απολαύσετε τον καφέ σας, χαλαρώστε αγναντεύοντας τα τοπία και την θάλασσα.

Gallery Thumb VI

Coravin Wine System

Οι καλύτερες γεύσεις και αρώματα επιτυγχάνονται με το Coravin Wine System, το οποίο μας επιτρέπει να διατηρήσουμε το κρασί μας πιο φρέσκο και για περισσότερο καιρό.

Gallery Thumb VII

Φρέσκα Ντόπια Τηνιακά Προϊόντα

Επιλέγοντας τα πιο φρέσκα υλικά κάθε μέρα μπορούμε να εγγυηθούμε το τέλειο αποτέλεσμα με φρέσκο και ποιοτικό φαγητό.